foto mai

La finalitat d’establir aquesta organització de classes, entrenaments i activitats durant tot l’any, és la d’oferir un Pla d’Entrenament i d’Activitats Esportives per millorar les capacitats i habilitats dels infants i joves.

Els beneficis que aporta la pràctica d’activitat física són indubtables, però si parlem d’esport entre infants aquests beneficis són encara més alts. Practicar esport des de ben petit no només els hi aporta un bon estat de forma, sinó que hi ha altres aspectes molt més importants, com són els valors que aporta la pràctica esportiva com el respecte, l’amistat, la companyonia, l’esforç o l’esperit de superació.

Aquesta voluntat de millora s’adapta als objectius dels pares dels infants i joves.

Si l’objectiu és l’adquisició de valors i d’hàbits saludables durant el lleure dels infants, la Escola d’Esquí i la de Tecnificació i els seu calendaris d’activitats, són les indicades per aquest grup de famílies.

Si a més de l’adquisició de valors i d’hàbits saludables, és vol competir, les Seccions de Competició i la d’Esquí-Estudi  son les que us recomanem.

Per moltes famílies, portar els seus fills a un centre de tecnificació els hi desperta problemes i dubtes, tant a nivell econòmic com pel fet de que l’infant o jove, surt de l’entorn familiar en la seva edat infantil o adolescent, clau en la adquisició d’hàbits tant educatius com socials.

La voluntat del MAY LUENGO ESQUI CLUB és la de facilitar a aquells esportistes que ho desitgin, competir en la mida del possible amb les màximes garanties, però compaginant d’una forma amable i econòmica, la pràctica esportiva de l’esquí alpí d’alt nivell amb la seva etapa de formació i creixement infantil.