fOTO PATINS

El May Luengo Esqui Club fa més de 20 anys que fa servir els patins en línia com a recurs i complement a les seves seccions d’Esquí de Competició i d’Esquí Formatiu, fora de la temporada d’hivern.

Arrel de la creació de la disciplina esportiva d’ALPI EN LÍNIA dins de les federacions espanyola i catalana de patinatge, els corredors i corredores de l’equip d’Alpí en Línia del MAY LUENGO ESQUI CLUB, s’han proclamat campions en vàries categories i competicions, tant a nivell català com a nivell espanyol i també a nivell internacional.

També aporta a la selecció espanyola varis corredors i corredores, prova de la qualitat dels mateixos i de les metodologies del seu equip tècnic.

L’inici de la secció va ser la participació en competicions nacionals, estatals i internacionals d’Alpí en Línia, per part dels esportistes de la Secció d’Esquí de Competició, dins de la seva preparació abans de l’hivern.

Arrel de la petició per part d’infants, joves i adults per aprendre a patinar, i constatar que part d’aquests interessats no estaven vinculats amb el món de l’esquí, vam considerar la possibilitat de crear una ESCOLA d’ALPÍ en LÍNIA