roller COMPETICIO

Albert Einstein deia que “la vida és com anar en bicicleta, si pares de pedalar, perds l’equilibri”.

És una dita que es pot aplicar a tots els àmbits de la vida: qualsevol cosa que fem l’hem de fer amb il•lusió i motivació. I si les coses no surten bé, tenim tot el dret a equivocar-nos, però l’obligació a rectificar.

Així és com vivim la competició al MAY LUENGO ESQUI CLUB, amb il•lusió i motivació, treballant hàbits com l’esforç, la constància, la superació personal i fomentant el treball en equip, l’amistat i el respecte.

La Secció d’Esquí de Competició d’esquí alpí treballa amb dedicació seriosa i complerta en les diferents categories però, literalment, “no parem de pedalar” al llarg de tota la temporada.

El MAY LUENGO ESQUI CLUB forma els corredors durant tot l’any. Un cop tanquen les estacions, durant la primavera, l’estiu i la tardor, desenvolupem els entrenaments físics i tècnics, tant els cap de setmana, com entre setmana i un parell de stages de 7 dies durant l’estiu i stages a la neu … tenint molt en compte el tema econòmic.

Una forma d’entrenar, de divertir-se i millorar conjuntament en un entorn d’amics i companys amb inquietuds similars. A part de la bicicleta de muntanya on es treballa la resistència aeròbica, es treballen exercicis de propiocepció, exercicis d’agilitat i coordinació, natació, patins en línea…. Tot això es complementa amb excursions, descens de barrancs, vies ferrades com activitats més lúdiques i per trencar la rutina …

Els nostres corredors compaginen estudis, entrenaments i competició sota la supervisió del nostre director tècnic May Luengo, i la resta de tècnics, instructors i educadors.

L’ objectiu és ajudar als nois i noies a consolidar una base tècnica amb capacitat d’adaptar-se a condicions diverses; no es tracta únicament de passar pals, sinó saber esquiar en el sentit més ampli de la paraula.

L’ esquí alpí és l’esport que han triat com a esportistes però, el més important és que mitjançant aquest esport adquireixen una formació complerta que els ajudarà a ser Campions …en Valors, en l’Esforç, en Solidaritat, en Respecte, com a Persones …..

 
68986_125261864195831_4373924_nIn trainers 50foto esqui torrent negreaura-ii