roller COMPETICIO

Albert Einstein deia que “la vida és com anar en bicicleta, si pares de pedalar, perds l’equilibri”.

És una dita que es pot aplicar a tots els àmbits de la vida: qualsevol cosa que fem l’hem de fer amb il·lusió i motivació. I si les coses no surten bé, tenim tot el dret a equivocar-nos, però la possibilitat sempre de rectificar.

Així és com vivim la competició al MAY LUENGO ESQUI CLUB, amb il·lusió i motivació, treballant hàbits com l’esforç, la constància, la superació personal i fomentant el treball en equip, l’amistat i el respecte.

La Secció d’Esquí de Competició d’esquí alpí treballa amb dedicació seriosa i complerta en les diferents categories però, literalment, “no parem de pedalar” al llarg de tota la temporada.

Treballem amb els corredors durant tot l’any.

Durant l’hivern esquiem des del primer dia que obren pistes.

Durant la resta de l’any, desenvolupem entrenaments físics i tècnics, amb BTT, patins en línia, natació, stages a la neu i complementat amb excursions, descens de barrancs, vies ferrades com activitats més lúdiques i per trencar la rutina …

Els nostres corredors compaginen estudis, entrenaments i competició sota la supervisió del nostre director tècnic May Luengo, i la resta de tècnics.

L’ esquí alpí és l’esport que han triat com a esportistes però, el més important és que mitjançant aquest esport adquiriran una formació complerta que els ajudarà a ser Campions …en Valors, en l’Esforç, en Solidaritat, en Respecte …

 
68986_125261864195831_4373924_nIn trainers 50foto esqui torrent negreaura-ii