grup esquiant Aura Copa Espanya548232_346044248775245_252483222_n    

 

 

 

 

Tenim com objectius, entre d’altres, la de promoure la pràctica esportiva dels infants i joves, per participar en la seva educació integral.

A l’hivern, aprofitant des del primer dia de neu … esquiem des del nivell més elemental fins a alts nivells de perfeccionament

La resta de l’any, amb la pràctica d’activitats diverses com ara els patins en línia, l’excursionisme, la bicicleta, la natació …

En definitiva, cerquem l’equilibri entre l’esport i el lleure per formar bons esportistes i bones persones ….

Ens organitzem en dues seccions :

SECCIÓ COMPETICIÓ ESQUÍ ALPÍ i de PATINS EN LÍNIA           SECCIÓ D’ESQUÍ FORMATIU i de MULTIACTIVITATS

Tres seccions per entrenar i aprendre envoltats d’amics i companys amb inquietuds similars.

Fomentem els valors de l’amistat i l’honestedat, els hàbits de l’esforç i la constància dels infants tant en l’àmbit personal, familiar i escolar, i el respecte a les persones i a la natura.

El seu Director Tècnic, en May Luengo coordina els entrenaments, classes, programes i stages per tal preparar física i tècnicament als esportistes, tenint en compte els objectius particulars, edat, habilitats i aptituds de cada infant i jove.

El club ha format molts dels esportistes que actualment formen part dels equips d’Esquí Alpí de la RFEDI, de la FCEH i als actuals campions de vàries categories de Patins Alpí en Línia i integrants de la selecció espanyola de Patins en Línia.

Consulteu el nostre projecte !!!!

PROJECTE ESPORTIU MAY LUENGO ESQUI CLUB