Josep Maria Luengo

En Josep Maria Luengo Planas, en «MAY», des de fa més de 40 anys treballa per que els infants i joves assoleixin no només resultats esportius, sinó una educació integral per, com diu ell, ser Campions i Campiones on realment és important, que és a la VIDA.

Els objectius, s’assoleixen a partir de la il·lusió, la motivació, l’esforç, la constància, la superació personal, però també amb el treball en equip, l’amistat, el respecte i sobretot, mitjançant la paciència i el treball personalitzat.

No per molt córrer s’arriba abans.

Per desgràcia, estem acostumats a veure com després d’anys d’esforços, molts joves en arribar a les categories juvenils i sèniors, abandonen la pràctica de l’esquí d’alt nivell.

És per aquest motiu que des del MAY LUENGO ESQUI CLUB, quan els joves arriben a edat juvenil i sènior, on les exigències acadèmiques són ja majors i quan encaren una etapa important pel seu futur, amb l’Equip de Competició FIS-CIT treballem per que continuïn competint i practicant l’esquí d’alt nivell amb plenes garanties tant a nivell esportiu, com de forma harmònica amb els estudis.

I a en Josep Maria Luengo Planas, simplement, l’avalen els resultats.

INSTA MAY 2-2 JPG WEB +